No comments yet

Temple donatie

Met toestemming van Eerwaarde Kribathgoda Gnanande There de oprichter van mahamevnawa heeft de mahamevnawa buddhist Monastery eigen tempel gevestigd op NederHorst Den berg. Mahamevnawa Buddhist Monastery Nederland en haar leden vinden dat de plek waar boeddhistische studie en beoefening wordt aangeboden een veilige plek moet zijn. Voor iedereen die Boeddhisme wil leren lezingen wil luisteren ,meditaties wilt oefenen is dit een perfecte plaats. de omgeving Past ook bij ons doel. Op deze plaats hadden in het verleden  Vietnamese mensen hun boeddhistische tempel  gehouden, deze plaats willen ze nu verkopen daarom willen we deze tempel kopen. U kunt ook aan deze mooie gelegenheid mee helpen. de goede daad zal u en u familie mee helpen om dit leven en volgend leven een  mooi leven te lijden en uiteindelijk al het leed achter te laten en de verlichting te bereiken.

de tempel en de grond oppervlakte is 4000m2 daarvan kun u ook voor 1m donatie doen. Het vast gestelde bedrag is 100 Euro voor 1m2.

U kunt ook een ander bedrag doneren aan ons. meer of minder het maak niet uit. U kunt het doneren op de onderstaande bankrekening. Het zou wel fijn zijn als u kunt vermelden wat het doel van de donatie is .( donatie om de tempel te kopen)

Bankgegevens  :

NAME: Mahamevnawa Buddhist Monastery Vereniging Nederland.

IBAN: NL 10 RABO 0307967794

BIC/SWIFT: RABONL2U

Wij wensen  iedereen veel liefdevolle vriendelijkheid en nemen toevlucht in Boeddha, Dhamma (Boeddha’s lessen) en Sangha (Boeddha’s volgelingen).

 

 

Comments are closed.